Ring +45 96 102045
og hør nærmere

Sønderlandsgade 24
7500 Holstebro
Tlf +45 96 102045

El-stimulation benyttes som supplement i genoptræningen af hånd / armskader eller til behandling af lammelser eller nedsat styrke efter fx hjerneskade eller operation. El-stimulation virker bedst, når det understøtter den aktivitet, der trænes, f.eks. hjælper til at åbne hånden når der gribes om et glas eller ved at løfte foden under gangtræningen. Denne form for el-stimulation kaldes Funktionel elstimulation (FES)

Personer med dropfod, hvor foden ikke kan løftes fra underlaget under gang, kan bruge el-stimuleringen som hjælpemiddel, en såkaldt dropfodsstimulator. Dropfodsstimulatoren fungerer således som et hjælpemiddel og kan være en erstatning for en dropfodsskinne i dagligdagen. Læs mere

Klinikken deltager i efteråret 2015 i en videnskabelig undersøgelse af refleksbaseret elstimulation under gangtræning - et forskningsprojekt der udføres i samarbejde med Ålborg Universitet. Du kan læse mere om dette på vores facebook side. Vi søger personer, der kan gå evt. med stok og har en dropfod grundet apopleksi (blodprop eller blødning i hjernen). Er du interesseret i at høre nærmere om refleksbaseret elstimulation eller ønsker du at deltage i projektet hører vi gerne fra dig.