Ring +45 96 102045
og hør nærmere

Sønderlandsgade 24
7500 Holstebro
Tlf +45 96 102045

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt Neurofys.dk

Telefon 96 10 20 45

Neurologisk fysioterapi og rehabilitering er i konstant udvikling. Denne udvikling vil vi gerne være en del af og vi mener, at den skal være med til at give os større mulighed for at arbejde med evidensbaseret fysioterapi og dermed give os større kompetencer og mere kvalitet i vores arbejde som fysioterapeuter. 

I NeuroFys.dk involverer vi os derfor gerne i forskningsprojekter, udarbejdelse af kliniske retningslinjer, planlægning af temadage og kurser, efteruddannelse og studieophold når vi ser mulighed for dette. 

Anvendt klinisk praksis i NeuroFys.dk er naturligt baseret på den viden og erfaring der høstes på dette arbejde. Alle klienter testes regelmæssigt for at evaluerer og justere træningsindsatsen.

Forskningsrapport

På baggrund heraf har Neurofys.dk i samarbejde med læge og PhD Kåre Severinsen udarbejdet forskningsrapport for personer med apopleksi, der har gennemgået seks til tolv ugers intensiv og individuel genoptræning hos NeuroFys.dk. Denne rapport dokumenterer gennemsnitlige forbedringer på 47-63 % på gangfunktion og balance.  

NeuroFys.dk´s resultater understøttes af den forskning der ligger på området, herunder Kåre Severinsens eget forskningsprojekt, der omhandler konditions-/styrketræning til 42 apopleksiramte. 

”Undersøgelsen viser, at man ikke må opgive eller glemme apopleksipatienterne. Selv to-tre år efter blodproppen i hjernen har ramt en patient, kan den pågældende stadig trænes op til en bedre tilværelse. … og der er omvendt mange penge at spare, hvis apopleksipatienterne trænes op til at blive mere selvhjulpne,” siger Kåre Severinsen. 

National klinisk retningslinje

I øjeblikket er NeuroFys.dk engageret i udarbejdelse af National klinisk retningslinje for fysioterapi og ergoterapi til voksne med nedsat funktionsevne som følge af erhvervet hjerneskade, herunder apopleksi  under Sundhedsstyrelsen

  

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt NeuroFys.dk 

Telefon 96 10 20 45