Ring +45 96 102045
og hør nærmere

Sønderlandsgade 24
7500 Holstebro
Tlf +45 96 102045

Faktaboks

  • Specialiseret, målrettet neurorehabilitering, genoptræning, behandling og vedligeholdende træning 
  • Specifik neurologisk efteruddannelse
  • Individuel træning, holdtræning og hjemmetræning
  • Supervision og undervisning
  • Pårørendegruppe
  • Relevante fagpersoner indgår i et tværfagligt samarbejde ved behov

Velkommen til NeuroFys.dk

Vi er en klinik for specialiseret, intensiv neurologisk rehabilitering og genoptræning. Det betyder, at klinikkens tilbud primært henvender sig til dig, der har funktionsproblemer på baggrund af en neurologisk diagnose eller skade.

 - 74,3 KBKlinikken omfatter specifikt Apopleksi klinik, Neurologisk genoptræning, herunder hjernerystelse, Parkinson og Sclerose, Neuropsykologisk Praksis, Behandling af svælg- og synkeproblemer, Taleundervisning, Kognitiv træning, Træning af inkontinens og Sexologisk Rådgivning. 

Udover intensiv genoptræning tilbydes ednvidere vederlagsfri fysioterapi (individuelt eller på hold efter lægehenvisning) for borgere fra udvalgte kommuner samt undervisning, supervision og rådgivning af pårørende og fagpersonale. Der er mulighed for at dine pårørende kan deltage i pårørendegruppe.

Klinikken er lettilgængelig og udstyr, fitness maskiner mv. er handicapvenlige. Personalet tilknyttet klinikken er alle specialiserede og efteruddannede indenfor deres respektive fagområder. Vi sætter en god stemning med lyst og humor højt.

Vi arbejder tæt sammen med pårørende, læge og evt. kommunalt personale. Desuden inddrages andre relevante fagpersoner såsom neurolog og bandagist.

Klinikken følger gældende diagnosespecifikke nationale kliniske retningslinjer. Klinikken har desuden deltaget i Sundhedsstyrelsens udarbejdelse af National klinisk retningslinje for fysioterapi og ergoterapi til voksne med nedsat funktionsevne som følge af erhvervet hjerneskade, herunder apopleksi (2014).  

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 96 10 20 45 eller sende en e- mail på nf@neurofys.dk