Ring +45 96 102045
og hør nærmere

Sønderlandsgade 24
7500 Holstebro
Tlf +45 96 102045

Faktaboks

Fysiske forbedringer er vigtige for at opnå et meningsfuldt og tilfredsstillende liv, men kan ikke stå alene …

Det er vigtigt, at du tillige:

  • opnår tro på dig selv og optimisme til fremtiden  
  • får genskabt en positiv identitet
  • får fundet  en mening med livet trods sygdommen. 
  • lærer at engagere dig i livet igen.
  • påtager dig ansvar og styring af dit liv så du kan mærke du har kontrol over dit liv. 

… for at få et ”godt liv”. 

Det arbejder vi også på i NeuroFys.dk

Kamilla

Blodprop i hjernen

Genoptræning hos NeuroFys

Kamilla på 30 år vågnede en nat ved en høj hyletone i ørerne. Det var meget ubehageligt, men det lykkedes hende at falde i søvn igen. Da hun atter vågnede, var der stille. Helt stille - og hun følte sig svimmel.

Hun konsulterede sin læge, ørelæger og neurolog, men der gik et helt år, før hun fik diagnosen. Hun havde haft en blodprop i hjernen, og den var årsagen til hendes døvhed, svimmelhed, kvalme og nedsatte kraft og problemer med koordineringen af venstre ben. Kamilla havde svært ved at finde balancen på venstre ben, fik hurtigt udløst svimmelhed og blev udtrættet af næsten ingenting. 

Hun blev sygemeldt fra sin arbejdsplads, og via sin sundhedsforsikring gennem arbejdet havde hun mulighed for at få genoptræning.

Efter endt genoptræning er Kamillas problemer med balancen, svimmelhed og hovedpine næsten væk. I slutningen af træningsforløbet genoptog Kamilla sit arbejde på deltid, da hun forsat havde behov for ro og hvil 

Kamilla arbejder atter på fuldtid, har færdiggjort sin HD – og er blevet mor.

Kamilla siger..

- Det var en lang psykisk og fysisk kamp at komme igennem den lange periode, inden jeg fik diagnosen. Da jeg fandt ud af, at min sundhedsforsikring dækker genoptræning, henvendte jeg mig til NeuroFys.dk for at komme i gang med intensiv træning, fortæller Kamilla.